Afspraken nakomen.
Omdat niet alles vlgs afspraak is afgehandeld
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie)
Wat viel u in positieve zin op?
Dat de installeurs perfect hun werk deden
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat het BTW traject niet soepel is verlopen. We hebben uitgezocht wat er precies fout is gegaan rondom uw BTW teruggave. U heeft op eigen initiatief een BTW nummer aangevraagd waardoor de aangifte niet op tijd is uitgevoerd.
De BTW teruggaveservice wordt altijd door onze adviseurs aangeboden, zodat wij de BTW voor u kunnen terugvragen tenzij u de BTW teruggave zelf wenst te regelen. Verder hebben wij nog contact opgenomen met onze BTW teruggave specialist en het verschil in de boete en de teruggave betreft een boetebedrag van €68,-.Dit verschil hebben wij inmiddels gecorrigeerd in uw offerte.
Om onduidelijkheden in de toekomst te voorkomen hebben we de communicatie in ons proces rondom de BTW teruggave inmiddels aangepast. Bedankt voor uw terugkoppeling.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust met ons contact opnemen op onderstaand telefoonnummer: 088-0237480