Bij de installatie meer uitleg over de geleverde apparatuur.

Moeilijk om deze vraag nu al te beantwoorden aangezien de panelen pas liggen. Tot nu toe ben ik echter wel tevreden, ook over de app waarin de gegevens van opwekking worden weergegeven.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Aanbod, Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid van levering en installatie.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Wij stellen uw terugkoppeling zeer op prijs en nemen dit intern mee om onze dienstverlening nog meer te verbeteren. We werken er al aan om meer informatie te verstrekken inzake de installatie door middel van een welkomstmap, wellicht kunnen we eraan werken dat de monteurs u ook op locatie meer uitleg geven over de installatie. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 4/5