Maak geen verschil met het aanbieden van € 75 voor tevreden klanten bij het aanbrengen van een nieuwe klant tussen “normale klant” en klant die zich aanmeld via de gemeente (parkstad). Wij hebben ons laten inspireren door een parkstad klant en zijn zelf ook parkstad klant. Het voelt vreemd dat Volta verschil maakt tussen twee verschillende klanten terwijl de omzet wel lekker aantikt.
Goed en snel advies, zeer snelle plaatsing. Professionele aanpak
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Snelheid en levering, Ervaring van familie/vrienden
Wat viel u in positieve zin op?
Het totaal plaatje van offerte aanvraag tot de plaatsing
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk bedankt voor uw reactie! Inmiddels hebben we elkaar telefonisch gesproken en hebben we aangegeven dat er intern hard gewerkt wordt aan het project 'Vriendenvoordeel'. De aanvraag voor het vriendenvoordeel is inderdaad alleen bestemd voor particuliere aanvragen die de aanmelding doen op de volgende website: https://voltasolar.nl/vriendenvoordeel/. Wij werken er hard aan om de voorwaarden van het 'Vriendenvoordeel' nog duidelijker te omschrijven voor onze klant. We waarderen uw terugkoppeling enorm! We nemen uw feedback mee om onze klantreis in de toekomst nog meer te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480