Beschikbaar zijn van de monitor app van Enphase duurde 3 weken; dat vind ik veel te lang! Er wordt een opleverrapport + factuur gestuurd nog voordat de beschikbaarheid / installatie / werking van de monitor app gecheckt is. Dit zou eerst moeten gebeuren. 2e : ik mis info over de optie m.b.t. het monitoren van het werkelijke verbruik; dit zit niet standaard in de app. Dit wist ik niet terwijl ik hier wel vanuit gegaan ben. Aangezien apps van andere aanbieders dit wel in hun pakket hebben.

Capaciteit panelen tegen concurerende prijs. Betrouwbaarheid Volta Limburg en bestaanszekerheid voor lange termijn.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Prijs/kwaliteit verhouding, Verwachte opbrengst/rendement

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke mensen zowel in het voortraject als ook tijdens de installatie

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en het is zeker vervelend als het drie weken duurt voordat de monitoringsapp wordt aangemaakt. We zijn er inmiddels mee bezig om dit proces te versnellen. Er zijn verschillende installatieteams die nu de monitoringsapp direct na de installatie aanmaken voor de klant, zo hoeft er niet meer lang gewacht te worden op de monitoringsapp. Het is zeker mogelijk om uw eigen verbruik te zien, maar hier is wel een aanpassing voor nodig waar kosten tegenover staan. Deze optie is namelijk niet standaard inbegrepen. Verder is het erg leuk om te horen dat ons personeel erg vriendelijk is. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 4/5