De mensen die de schouw doen moeten beter hun werk doen.
Slecht ingemeten bij de schouw. Bij het leggen kwam de ploeg er achter dat er maar 11 ipv 13 panelen geplaatst konden worden.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Verwachte opbrengst/rendement, Snelheid en levering
Wat viel u in positieve zin op?
Snelle plaatsing en de legploeg heeft netjes werk afgeleverd
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat het voortraject niet soepel is verlopen. Het is altijd vervelend als het voortraject anders loopt dan uw verwachtingen. De schouw is er juist om zulke zaken te onderscheppen. We zullen dit terugkoppelen naar de schouwer die bij u de schouw heeft uitgevoerd. Het is zeer belangrijk om tijdens de schouw het legplan nauwkeurig in te meten. Fijn om te horen dat de monteurs snel en netjes hebben gewerkt. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480