Veiligheidseisen aanscherpen. Valbeveiliging 2 steunen tegen de goot geplaatst en rek beneden laten staan !!!! . Een aanhanger met materieel geparkeerd in de buurt en de monteur stapt met een paneel op de schouder OVER de nok van het dak om daar het paneel te monteren. Resultaat van dit alles was, dat ik zelf 71 jaar om 17.30 uur een dakpan heb moeten terugschuiven. Er kwam een stevige regenbui aan vandaar. 2e rij van beneden rechtse hoek daar waar de elektro monteur de kabel vanaf de meterkast komend onder de dakpan heeft geplaatst. Monteur van de panelen stapt hier als laatste om 12.30 uur naar beneden. (2 ZZP ers die dus niet samenwerken lijkt mij )
Een monteur die van het dak valt is dus NIET verzekerd indien de veiligheidseisen worden genegeerd.

als klant van essent alles binnen een organisatie

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Verwachte opbrengst/rendement

Wat viel u in positieve zin op?

geen rommel achter gelaten

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat de veiligheidseisen niet op de juiste manier zijn toegepast. Wij hebben als zonnepaneleninstallateur veiligheid erg hoog in het vaandel staan. Wij hebben daarom het team hierop aangesproken, zodat dit in de toekomst niet meer voor komt. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 4/5