MJA Den Teuling

Snellere reactie bij klachten.

De werkelijke maandelijkse opbrengst valt tegen. In ieder maandrapport lees ik dat slechts ca. 50 % van de verwachte opbrengst wordt gehaald. Als antwoord op mijn schriftelijke vragen wordt me verteld dat ik een jaar moet wachten voordat er een duidelijke oorzaak kan worden aangegeven. Dit is voor mij een financiële tegenslag.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Verwachte opbrengst/rendement, Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Positieve werkhouding en goed onderling contact van de monteurs.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie!
Vervelend om te horen dat u de situatie zo heeft ervaren. Ik zie dat mijn collega binnen 2 dagen op uw klacht heeft gereageerd. Verder is er inderdaad aangegeven om een jaar de opbrengst af te wachten omdat de werkelijke opbrengst altijd hoger kan uitvallen dan de verwachte opbrengst. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal zonuren per jaar.
Fijn om te horen dat de de monteurs goed contact hebben onderling en ook een positieve werkhouding hebben.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 1/5