Reactie op vragen en klachten
2 jaar geleden zijn er bij ons zonnepanelen geplaatst. Ik heb een paar maanden geleden contact gehad dat ik er graag 3 bij wil laten leggen.Dit was niet mogelijk omdat Volta ineens niet meer in Brabant zou mogen komen? Hier contact over gehad en ook aangegeven dat ik een service garant plan heb. Deze zou gewoon door kunnen lopen. Nu krijg ik tot mijn grote verbazing een mail dat deze vanaf 1 december stop gezet wordt door Volta? Dit kan toch niet zomaar? Waar moet ik terecht bij storingen? Btw wij zitten 5 km over de grens van Limburg dus ditmaakt het wel extra zuur!
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Persoonlijk advies
Wat viel u in positieve zin op?
de nette herplaatsing van de zonnepanelen na dakrenovatie
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat u het gevoel heeft dat wij niet op uw vragen reageren. Onze excuses hiervoor. Wij voeren inderdaad alleen service uit in Limburg, hiervoor heeft Essent de verdeling gemaakt. Wij adviseren u ook om de service aan te vragen bij een lokale installateur.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480