Rene Wesel

Dien servicecontracten uit tot einde garantieperiode. Ook voor klanten buiten Limburg. Destijds bij installatie was woonplaats geen probleem.

Na 4 jaar wordt het servicepakket eenzijdig opgezegd. Rede is dat Vola Solar niet meer in de regio actief is. Bij vorige klacht is gereageerd dat Essent/energiedirect samenwerking vr mijn regio hebben opgezegd.
Ik heb echter een contract voor onderhoud afgesloten met VoltaSolar ,niet met een andere partij.
Ik merk Volta Solar aan als onbetrouwbare onderneming, waarmee geen betrouwbare afspraken worden gemaakt,

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Aanbod, Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Service tot op heden. Zeer snel een defecte omvormer vervangen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie.
Helaas is door Essent inderdaad besloten dat wij niet meer werkzaam zijn in uw regio, vandaar dat wij u doorverwijzen naar de andere servicepartners.
Verder mogen wij wel het serviceplan eenzijdig opzeggen omdat het serviceplan maandelijks opzegbaar is.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 2.5/5