Schrijnemeeckers

Hulp bij betalen en terugvragen btw. Maar dat ligt denkelijk aan mijn leeftijd. Bedankt

Ben zeer tevreden over de inl. voor het plaatsen, tijdens en erna. Hoop dat ik verder veel voordeel ervaar. Het melden voor de terugbetaling van de btw was voor mij (86) erg ingewikkeld , maar heb hulp gekregen;, hoop dat het goed verloopt. Veel dank

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

Samenwerking van de monteurs onderling

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de installatie.
De btw teruggave dient u inderdaad digitaal in te vullen en is niet altijd even makkelijk voor iedereen. Fijn om te horen dat het invullen van uw gegevens voor de BTW- teruggave inmiddels is gelukt.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 3/5