Bedrijf kwam tijdstip afspraak niet na. Graag voor andere klanten duidelijke afspraken maken.
Het bedrijf dat dit bij ons geïnstalleerd heeft, kwam twee maal niet op de afgesproken tijd. Eerste dag 9 uur afspraak kwamen om 10.30 uur, de volgende dag afspraak 12 uur kwamen om 13.30 uur.
Van te voren niet komen kijken waar de omvormer zou moeten komen. Dus dat moest ook nog gebeuren voordat de werkzaamheden konden beginnen. Kostbare tijd, waardoor wij 2 dagen werklui over de vloer hadden.
Alles was snel geregeld
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Verwachte opbrengst/rendement, Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat het team niet op tijd kwam op de dag van montage. Ik zal dit aan ze doorgeven zodat dit niet meer voor komt. Verder wordt er wel in onze bevestigingsmail een tijdbestek van totaal 2 uur gegeven omdat de monteurs nooit exact weten hoe laat ze klaar zijn bij de eerste klus.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480