Geen tips wij zijn super tevreden.
Monteurs hebben zeer netjes gewerkt en beschikken over een zeer goede vakkennis . De 27 zonnepanelen zijn op 15-2-2023 in werking getreden en werken perfect. Wij zijn zeer tevreden over Volta Solar . Volta Solar houdt ook alle afspraken na. Alles een dikke 10. Ga zo door
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Aanbod, Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Verwachte opbrengst/rendement, Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding, Snelheid en levering, Ervaring van familie/vrienden
Wat viel u in positieve zin op?
Zeer grote professionaliteit. Goede adviezen, Afspraken goed nagekomen. Vriendelijkheid personeel. Prijs kwaliteit zeer goed
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Goed om te horen dat u tevreden bent over de plaatsing. Fijn om te horen dat de monteurs goed en zeer netjes gewerkt hebben. Wij zullen dit terugkoppelen naar het desbetreffende team.
Wij wensen u heel veel zonuren toe met uw zonnepaneleninstallatie.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480