Niet alleen zonnepanelen verkopen maar ook de garantieverplichtingen nakomen
Ben al 5 weken bezig om mijn systeem te laten repareren.
Vorige week werd er gezegd dat mijn omvormer kapot was en dat deze vervangen moest worden. Er zou een servicepunt in de buurt gezocht worden om dit te doen dit zou 1 week duren.
Vandaag weer gebeld nu wordt er gezegd dat ik geen klant ben omdat in niet bij hun in het systeem zou staan. Beetje raar als er al 5x is gebeld en toen wel in het systeem stond. Vandaag werd er ook gezegd dat ik niet bij Volta Solar moest zijn maar bij Volta Limburg, dit zou een ander bedrijf zijn. Toen ik Naar Volta Limburg Belde kreeg ij dezelfde persoon weer aan de lijn die mij dat gezegd had.
Kortom als je zonnepanelen geplaatst zijn en ze het geld binnen hebben moet je verder niets meer verwachten.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
de levering van de zonnepanelen ging wel goed
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
V
Dank voor uw review, wat vervelend dat u tot op heden niet geholpen bent. Wellicht kunt u eens contact opnemen met: zonnepanelen@voltasolar.nl