Mijn ervaringen zijn zonder meer slecht. Vijf van de zes deuren vertonen na net een jaar scheuren. Zonder enige meting en / of motivatie oordeelt de leverancier dat het komt door de luchtvochtigheid. Die is aantoonbaar binnen de normen. En hoe erg moet die wel niet afwijken dat de deuren na een jaar gaan scheuren???
Leverancier biedt 5 nieuwe deuren aan maar die mag je dan wel zelf ophangen en de gescheurde deuren verwijderen. Dus zelf alle gaten boren voor de scharnieren, alle sloten en klinken overzetten en waar nodig inkorten. En dat alles binnen net een jaar!! Omdat ik inmiddels ALS heb kan ik dat niet meer zelf dus zal er een aannemer moeten komen. Kosten voor eigen rekening!! Maar daar heeft VoordeelDeuren geen boodschap aan.
Dus pas op. Leuke site en alles aardig en gezellig bij de aanschaf maar daarna heb je het nakijken
Geen.
Reactie VoordeelDeuren.nl:
Beste Bas,
Bedankt voor je review en op één ding na klopt alles wat je schrijft. Austria verkoopt deze afgelakte deuren al jaren en heeft geen enkele klacht over de kwaliteit van de lak gehad. De deuren in jouw huis waren zoveel gekrompen dat de verf is gaan barsten en hout krimpt maar met één reden, namelijk luchtvochtigheid.
Ik heb direct aangeboden 5 nieuwe afgelakte deuren te leveren, ondanks dat dit niet onder de garantie valt en ik niet van te voren wist dat je ALS hebt en dat advocaat je beroep is. Gewoon uit coulance, omdat wij alleen tevreden klanten wensen en daar alles voor willen doen. De deuren staan klaar om bij jou om te ruilen maar je hebt de keuze gemaakt om het op een andere manier op te lossen, ondank een aanbod van € 50.00 om 5 gaatjes voor de scharnieren te laten boren.
Ondertussen heb ik via mail juridische post van je ontvangen en ga dit zoals het hoort keurig en snel behandelen.