Op zich heel goed snelle bezorging
Alleen jammer dat als je een deur van 79 retour wil doen je daar 70 euro voor moet betalen
Nog gezegd dat ik een andere deur van 300 euro ging bestellen dus dat ze sowieso de deur bij aflevering nieuwe deur de ode deur mee konden nemen. Maar dat kom allemaal niet moest tich die 70 euro betalen Beetje jammer
Nieuwe deur nu maar ergens anders besteld en andere deur op marktplaats gezetandere
Snelle en correcte levering
Reactie VoordeelDeuren.nl:
Beste Linda,
Bedankt voor je review, al is dit niet de beste die we hebben ontvangen.
Ik heb even onze mail history nagekeken, maar ik heb geen enkele mail van je ontvangen na jouw bestelling die we keurig hebben afgeleverd.
Je hebt zo te lezen een verkeerde deur besteld en daarna gebeld. We vragen altijd om een mail te sturen. Afhankelijk per situatie zoeken we dan naar een oplossing.
De regel is dat wij een deur retour moeten halen dat daar € 35.00 voorrijkosten voor wordt berekend. De retour kosten zijn de fabrikant zijn ook € 35.00 en die berekenen we ook aan jou door. Het totaalbedrag is dan inderdaad € 70.00
Breng jij zelf de volledige order retour, dan storten wij de volledige betaling aan jouw retour, inclusief de verzendkosten. Het kost je dan niets! Dit is een wettelijke regel kopen op afstand.
We hebben ook aan jouw een email met het verzoek de maten die jezelf hebt ingegeven nogmaals te controleren. Dit is namelijk veel makkelijk voor de zekerheid te controleren, dan achteraf jezelf (en ons) op kosten te brengen en nadien deze review te schrijven.
Heb je tips hoe we onze procedure en website zouden kunnen verbeteren, lees ik dat heel graag.
Ik wens je hele fijne feestdagen en alvast veel plezier met je nieuwe deur.
Vriendelijke groet,
Pim van Dillen, manager klantenservice.