Wij zijn erg tevreden over voordeeldeuren.nl. Van bestelproces tot levering. Na de online bestelling werden we nog even gebeld voor of we geen fout hadden gemaakt voor de bevestiging. De deur is eerder geleverd dan aangegeven. Netjes verpakt en goed verzorgt. Zelfs de chauffeur was erg netjes, beleefd en had er zin in, geeft aan dat als er wat is, gewoon contact opnemen dan lossen we het op. Top bedrijf! Durf het iedereen aan te raden. Hou dit vast voordeeldeuren.nl, dit is hoe we graag aankopen doen. Met vriendelijke groet, Rob Schabbing.