Zeer slechte service bij defecten. Het glas van de deur kan NIET vervangen worden als het stuk gaat omdat de glasplaat tussen de deurstijlen en dorpels zit geklemd! Je moet dus een hele nieuwe deur kopen (wat belachelijk is).
Er is een scheur ontstaan vanuit de hoek wat er (waarschijnlijk) op duidt dat het glas te weinig ruimte heeft als het hout 'werkt'. Dit gebeurde helaas al na een kleine 6 weken. Voordeeldeuren geeft aan als de deur niet 2x is afgelakt binnen 8 dagen je garantie vervalt.. De levering is ook tot 2x toe uitgesteld waardoor er geen tijd was om de deur binnen 8 dagen af te lakken. Het predicaat "persoonlijke service" is helaas ver te zoeken. Als men van te voren had aangegeven dat het glas bij een defect niet vervangen kon worden hadden we voor een andere deur gekozen. In onze ogen is dit misleiding.
Reactie VoordeelDeuren.nl:
Beste RW, industriële deuren hebben smalle deurstijlen en daarom zijn ze zo populair. Nadeel is dat het glas niet vervangen kan worden. Het gelaagde geharde glas is vele malen sterker als gewoon glas, dus er moet heel wat gebeuren om dit stuk te krijgen.
Was de deur volgens de meegezonden voorschriften afgewerkt, hadden we gewoon onder garantie een nieuwe deur geleverd.