Tot nu toe 1 ervaring. Bestelling en levering snel en goed.
Wel zou het overzichtelijk zijn als de site zou 'meedenken' in wat er nodig is aan deurbeslag voor een complete deur. De site geeft wel aan 'maak uw deur compleet met deurbeslag' maar niet elke klant weet exact wat er dan nodig is.
Zo gingen wij ervanuit dat scharnieren altijd per setje van 2 geleverd worden bij een deur, echter blijkt het per stuk te zijn. Maar wat kan ik met een deur met 1 scharnier... ook is er geen trigger dat er geen slot meegeleverd wordt met een standaard deur. Wij gingen er vanuit dat die er standaard in zit, en we alleen een handgreep moeten bijbestellen.
Bij levering viel dat even tegen.
De site kan hier in faciliteren door een 'weet u het zeker dat u geen slot en slechts 1 scharnier nodig heeft' melding.
De order geeft wel netjes aan dat we goed moeten checken of we de juiste deur en draairichting hebben, maar die zelfde tip voor beslag zou fijn zijn.
Reactie VoordeelDeuren.nl:
Geachte heer Mulders,
Dank voor uw review en het opgeven van een aandachtspunt.
Ik kan met u meevoelen dat u verwacht dat er een slot in een deur zou zitten, maar welk slot zou dat dan moeten zijn? Een slot voor een deurkruk is alleen geschikt voor deuren met een deurkruk, maar niet voor een een wc, badkamer, meterkast of een deur die op slot zou moeten kunnen. Dit is de reden dat er wel een slotgat in de deur is gemaakt (lekker makkelijk) maar geen slot waar u misschien niets mee kan.
Bij de uitgebreide omschrijving kunt u lezen dat de binnendeur is voorzien van een slotgat en in de winkelmand staat "Maak uw deur compleet met voordelig deurbeslag".
Veel deuren hebben tegenwoordig 3 scharnieren en dat is de reden waarom scharnieren per stuk worden aangeboden.
Wij wensen u veel woonplezier met uw nieuwe deur.
Pim van Dillen
Voordeeldeuren.nl