Slechte ervaring, ivm corona konden wij vanuit zuid Holland niet naar België het park hengelhoef, vooraf gebeld om door te geven niet te komen en dat we de datum wilde verzetten of voor een ander park wilde kijken op een latere datum. Er vanuit gaande dat dit duidelijk was heb ik telefonisch afgesproken later terug te bellen om de andere parken in Nederland te kunnen bekijken met mijn man voorafgaand om erna door te kunnen geven voor welk park we het weekendje weg wilde gaan verzetten. Toen ik later terug belde (dit was al voorbij de datum van het geplande weekendje weg) was het niet meer mogelijk omdat ik het voor de datum van het geplande weekendje door gegeven moest worden. Dit was volgens de medewerker heel logisch en volgens de regels maar mij is dit niet bekend en is dit dus ook niet vernoemt in het telefoon gesprek eerder. Terwijl ik ervan uit ging dat ik dat dus echt telefonisch door gegeven heb dat we niet zouden komen en we het willen verzetten, telt het dus alleen als je al een ander park hebt uit gekozen. Anders is er geen annulering blijkbaar en nu moet ik gewoon betalen en krijg ik een week later al een aanmaning dat ik moet betalen voor het weekendje weg dat we helemaal niet gehad hebben. Ik had het al een keer moeten verzetten ivm corona in mei naar oktober. En nu dus helemaal niks ervoor terug, dus weg gegooid geld en niks geen voordeel bij voordeeluitjes.
Sterke punten Voordeeluitjes.nl
Nog niet kunnen ervaren
Iets terug geven voor een weekend weg die geannuleerd moet worden ivm corona. En een gratis informatie lijn zou ook fijn zijn, een beetje uit de tijd om geld te vragen als je 10 min al in de wacht staat voordat je überhaupt geholpen word.