Heel erg teleurstellend. Ik had een hotel in Duitsland geboekt en daarvoor ook een boekingsbevestiging ontvangen. Ongeveer een uur daarna werd ik door voordeeluitjes gebeld met de mededeling dat het hotel volgeboekt was en daarom mijn boeking was geannuleerd. Het hotel had een fout gemaakt.
Het enige andere alternatief dat mij werd aangeboden was een landhotel met een lagere klanttevredenheid score. Op mijn vraag of een boeking waarvoor ik een boekingsbevestiging heb ontvangen door het hotel zomaar geannuleerd kan worden werd bevestigend gereageerd door voordeeluitjes. Terwijl in de voorwaarden op de website staat vermeld dat ontvangst van een boekingsbevestiging de boeking definitief maakt. Ik vind het daarom heel vreemd en bovenal teleurstellend dat voordeeluitjes helemaal geen moeite heeft gedaan om de door mij gemaakte boeking bij dat hotel door te laten gaan. Vooral ook omdat ik de boeking niet meer kon annuleren vanwege de last minute boeking. Echter geldt dit dus niet voor voordeeluitjes. Zij hadden bij het hotel moeten aandringen dat zij met een oplossing kwamen. Dit was een nare eerste ervaring dat je als klant wel vast zit aan een definitieve boeking maar dat voordeeluitjes zelf na een boekingsbevestiging de boeking eenvoudig kan annuleren zonder met een bevredigende oplossing te komen. Boeken bij deze website geeft dus geen garantie dat verblijf in het hotel van je keuze zal plaatsvinden, wel dat jij er aan gebonden bent.
Sterke punten Voordeeluitjes.nl
Meer in het belang van de klant denken.