Singelenberg

Beste,

De feedback voor het bedrijf komt eerder dan de levering zelf.
Al meer dan een week geleden heb ik mijn bestelling geplaatst, helaas nog niks ontvangen.
Op de website stond aangegeven dat het product dat ik besteld heb op voorraad is, echter bleek na dat ik zelf contact heb opgenomen dat Vos zelf ook nog het product moest bestellen en binnen krijgen. Het gaat hier om een verloopstuk die tegen hitte kan voor een afvoer. Ik zit met een lekkage die met spoed verholpen moet worden, helaas kan dit nu niet. Ook worden er vezendkosten van 18,50 euro gerekend, dit is belachelijk hoog voor twee kleine rubberen ringen. Elk andere webshop hanteert de prijzen van TNT of DHL, dit bedrijf wilt duidelijk ook nog iets aan de verzending verdienen, dit duidt er niet op dat dit bedrijf service hoog heeft staan. In totaal was mijn bestelling ongeveer 30 euro, verhoudingsgewijs dus ook bizar hoge verzendkosten. En dan is het product ook nog eens niet geleverd. Erg slechte service als je het mij vraagt. Ik heb dit ook aangegeven bij het bedrijf zelf, helaas is hier tot nu toe niks mee gedaan.

Milan Singelenberg

Score voor Vos Kunststoffen: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Fernco flexibele koppelingen