Ik raad aan niet via de webshop te bestellen. Of überhaupt WAGNER. De service is beroerd. Onderdelen kun je niet nabestellen en moet je naar de dealers. Wel de lusten niet de lasten. Grotere marge pakken op je dealers. Maar de service daar neerleggen voor kleine onderdelen. "wat anders moet je elk klein onderdeel op de site zetten " was het antwoord. "
Tsja... je zou maar moeten werken voor je geld en klanten. Tis wat.
Echt een beroerd antwoord en beroerde service. Aanschaf was over de €1000.
Nu moet een dealer actie leveren voor een verzending van een paar euro. Terwijl importeur alsnog het onderdeel moet versuren. Nou zeg ik je. Afschuiven maar niet nadenken? Maar wel anderen aan het werk houden en stiekem verkopen zodat je dealers dat niet kunnen. Slechte zaak mensen. Maar helaas zit ik nu vast aan jullie merk. Erg vervelend.
Reactie WAGNER Webshop Benelux:
Goedemiddag en wat vervelend om te vernemen dat u een nare ervaring heeft gehad. Ik heb vernomen van mijn collega dat u op zoek was naar een onderdeeltje voor de FC 9700, welke zij eerst moest opzoeken in ons systeem. Ze heeft na jullie telefonisch contact later nog terug proberen te bellen om u verder te helpen, maar kreeg geen gehoor. Nu heeft u uiteindelijk wel een bestelling geplaatst, dus wij gaan ervan uit dat u bij verdere vragen niet schroomt alsnog contact op te nemen. Wij staan voor u klaar! Een fijne middag, Lisa van WSB