Zeer tevreden klant

Na lange tijd zoeken naar 'iets speciaals' voor aan de muur bij Wallstars terecht gekomen. Keuze uit vele foto's en mocht je toch iets anders willen kan dit ook nog! Goede hulp en advies bij de bestelling, zelfs een impressie toegestuurd gekregen van hoe het er ongeveer uit komt te zien. We twijfelden een beetje over de maat, maar mbv de impressie en advies gelukkig de juiste keuze gemaakt.
Goede en snelle levering, alles zat veilig verpakt. We hadden het frame snel in elkaar zitten en ook het doek paste perfect en was niet moeilijk er in te krijgen (als je direct de gebruiksaanwijzing leest en dus begint met de hoeken). De lichte vouwen in het doek waren direct weg. Bij het ophangen goed uitmeten dat het geheel goed waterpas komt te hangen en klaar!! Wij genieten van onze prachtige kunst aan de muur :)

Medewerker van Wallstars was echt geïnteresseerd en gedreven om ons aan het juiste doek te helpen! Heel fijn!
Ook na levering nog geïnteresseerd in het resultaat en vriendelijke mail gekregen

In het begin wel getwijfeld omdat we in eerste instantie geen mogelijkheid hadden om een voorbeeld te kunnen zien. Nu heerlijk genieten van ons prachtige resultaat

Score voor Wallstars.nl: 5/5
Beveel je dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: Dandelion cocktail in the evening 150x100