Goede ervaring
Dat het invullen van sterke punten een verplicht veld is.
Schrap de “service” maar uit jullie naam! Ik ben hierover zeer zeker niet te spreken!Het is toch normaal dat wanneer ik iets bestel dat dit bij mij thuis wordt afgeleverd. Leuk dat ik 10 minuten voordat jullie een verwarming komen leveren te horen krijg dat jullie dat ding bij mij in het trapgat willen zetten en dat ik verder maar moet uitzoeken hoe ik 'm naar boven krijg (onder het mom: zoek het lekker zelf maar uit beste klant!!). Ik zou jullie (marketingafdeling) willen adviseren een bedankje te sturen naar mijn buren: Café Bedier. Daar waren twee jongens aan het werk die mij zagen stuntelen met die leverantie van jullie. Uiteindelijk hebben zij jullie service ingevuld en de verwarming voor mij boven neergezet. Eerste en laatste keer Warmteservice voor mij en mijn sociale netwerk
Reactie Warmteservice.nl:
Beste meneer Giese,
We vinden het uiterst vervelend dat u het gevoel heeft niet goed geholpen te zijn door onze collega's in Amsterdam-zuid. Ik heb contact gehad met de vestiging Amsterdam-zuid. Zij gaven aan dat ze u voorafgaand aan de levering hadden verteld dat de radiator niet naar boven zou worden getild. Deze voorwaarde is tevens ook gecommuniceerd op onze website.
Onze excuses voor de miscommunicatie.
Als u nog vragen heeft, hoor ik dit graag.
Bernedien van Warmteservice