Productinformatie op de website

Wierenga

Er is niet geluisterd naar de wensen omtrent de levering, zelfs de bezorger snapte niet wat droog wegleggen betekend. Bij het eerste contact over een bezorgmoment heb ik duidelijk gemaakt dat de spullen droog weggelegd diende te worden. De persoon die dit aannam zou het doorgeven aan de bezorger. Ik had dit ook al bij de opmerkingen in de bestelling doorgegeven. Maandag werd ik door de bezorger gebeld waar hij het neer moest leggen. Ik heb duidelijk gezegd: onder de kap, droog, OP DE BANKEN. Ik was dus onaangenaam verrast om de goten buiten de overkapping op de natte stenen aan te treffen en ook nog eens beschadigd. Een dag later werden ze omgeruild. Ik was zelf maar even zo vrij geweest het spul droog te leggen. Tot mijn verbazing werd ik dinsdag 3 keer gebeld door de bezorger over wanneer hij nou wel of niet langs zou komen. Hij heeft de goten die dag van de banken weggepakt en de nieuwe WEER buiten de overkapping op natte stenen weggelegd. Ik ga geen zink meer bij jullie bestellen als dit de standaard is. Dan maar meer betalen bij andere leveranciers dat is altijd nog goedkoper dan de rompslomp die deze klus mij heeft gekost.

Een sterke eerste indruk achterlaten

Score voor Warmteservice.nl: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Woonplaats Ede