Productinformatie op de website

Kesseboom

Vasco radiator gekocht in de outlet van verstoring leiden. deze was scherp geprijsd 345€ accessoires zouden erbij zitten echter alleen de beschrijving was er niet bijgeleverd. Volgende dag uitgepakt en blijken de muur bevestigingen er niet bij te zitten en blijkt de kabel aangesneden te zijn. Is dus in compleet niet zoals de beschrijving weer had gegeven op de site. Heb dit gemeld bij de vestiging maar je moet overal achteraan gaan en wordt niet op de hoogte gesteld als er iets wordt gedaan. Er wordt gezegd het is erg druk. Blijkt na zelf uitzoeken blijkt dat het rf module er ook niet bij zit en als je er naar vraagt weten ze het niet te zeggen. Dit vind ik voor een Warmteservice ondermaats. Als je dit nu bij een keuken specialist koopt kan ik het mij voorstellen maar een Warmteservice moet je dat toch feilloos kunnen vertellen. Erg jammer maar kreeg niet het gevoel dat je dat la klant gewaardeerd wordt. Misleiding in de outlet. Producten die terug worden genomen worden niet goed onderzocht op compleetheid, en ja als je dan iets koopt kijk dan maar hoe het gaat werken..

Kan niet iets opnoemen wat echt goed is. Het lijkt wel of het dood normaal is om dingen slordig af te handelen

Verkopers die voor je klaar staan en weten waar ze het over hebben en die je aan je lot overlaten

Score voor Warmteservice.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Woonplaats Maasdijk