Prima bestellen via site en goed telefonisch te woord gestaan. Ook een bevestigingsmail gehad met de mededeling dat er een mail zou volgen als de bestelling gereed zou zijn. Dit laatste is niet gebeurd en zelf contact opgenomen met de vestiging nieuwegein. Stond inderdaad al klaar, waarop ik opmerkte dat ik geen mail gehad. Het antwoord was dat ze druk waren en ik er zelf maar achter aan moest, dus zelf maar bellen. Ook de manier waarop dit werd gezegd en de afhandeling ter plaatse in de winkel was niet klantvriendelijk Dit lijkt mij niet de de bedoeling en het concept van bevestigingsmail en order gereed mail is ideaal en word teniet gedaan door deze werknemer(s). Achteraf hoor ik van collega,s dat zij liever naar vestiging Maarsen gaan ipv Nieuwegein. Dit zegt dus wel iets.
Concept van internet verkoop en en email is goed. Moet dan ook wel volgens eigen afspraken worden uitgevoerd.
Klantvriendelijkheid vestiging Nieuwegein verbeteren. Gewoon iemand te woord staan en serieus nemen. Nu straalt er enige mate van arrogantie uit.