Warmtestore is een uitstekend bedrijf, snel met offreren, ik heb meerdere offertes bij hun opgevraagd, was allemaal geen probleem. Telefonisch goed bereikbaar en concrete en snelle antwoorden op vragen. Afspraak voor installatie kon snel ingepland worden. Prijstechnisch scherp. Geen enkele discussie gehad mbt installatie, ik heb foto's vooraf doorgemaakt mbt de situatie om geen discussie te krijgen over meerwerk. Top geregeld.
Snelheid, duidelijke offerte en uitstekende installatie, zeer professioneel. Installateur was zeker geen prutser, gaat ook voor kwaliteit en ter plaatse kun je nog aangeven wat je wensen zijn, zeer flexibel. Maar ook een installateur site alleen zo installeert, waar hij vanuit zijn professie achter staat. Top
Ik had van tevoren per mail afgesproken dat materialen die niet nodig waren teruggestuurd konden worden. Geen probleem, maar toen ik vervolgens de creditnota kreeg bleek dat ik niet het offertebedrag terugkreeg, maar een bedrag dat 30% lager was. Dat was een tegenvaller en vond ik ook niet terecht, immers Warmtestore had zelf op basis van de foto's kunnen inschatten dat enkele materialen niet nodig waren. Hier heb ik feedback op gegeven, Warmtestore heeft mij binnen 2 uur teruggebeld, top, en kwetsbaar opgesteld. We zijn er tot mijn tevredenheid uitgekomen, toch nog een leerpunt voor Warmtestore, die tot dan toe ( offerte, bestelling, levering en installatie)mij zeer positief verrast hadden. Kortom, ook deze klacht werd snel, adequaat en klantgericht opgelost. Chapeau.