Wij hebben onlangs een houthaard laten plaatsen in Zwolle Stadshagen. De haard was binnen een paar weken besteld en geplaatst. Bij de keuze van de haard wordt heel professioneel eerst door technisch personeel naar de ruimte gekeken waar de haard komt te staan. Zo kon de verkoop afdeling haarden tonen die toepasbaar zijn. Dit heeft veel tijd en moeite gescheeld. Er komt veel kijken bij een houthaard (denk aan de lengte en breedte van het afvoerkanaal, maar ook de warmte die de haard afgeeft) De verkopen en monteurs denken in het hele proces mee en proberen altijd met een gepaste oplossing te komen. We konden geen keuze maken tussen 2 haarden omdat de we bij de ene de handvat mooi vonden en bij de andere de omlijsting. Nadat we hadden gekozen voor de handvat vonden we de omlijsting toch minder, ook omdat helaas plaatjes afwijken van de realiteit. Warmtestore heeft (op eigen kosten) achteraf na het plaatsen van de haard nieuwe lijsten besteld en geplaatst. Wat de prijzen betreft is warmtestore zeer open, consequent en te vertrouwen, absoluut GEEN keukenkampioen praktijken.
Altijd goed bereikbaar voor allerlei vragen. Je hebt een vaste adviseur/verkopen, maar bij afwezigheid is er altijd iemand die zaken waarneemt. Korte lijntjes tussen verkoop en montage. Duidelijke afspraken
Wat wij hebben gemist is het visueel intekenen van de kachel in de ruimte, zoals ze bij keukens en badkamers wel kunnen is in de haarden wereld dat nog niet echt aan de orde.
In welke plaats is de haard geïnstalleerd?
Zwolle, Stadshagen