Wat een top bedrijf is dit! Bij warmtestore kampen in de ruime showroom uitgebreid voorgelicht over de mogelijkheden. Op basis hiervan een gedetailleerd advies ontvangen, welke we met een paar kleine aanpassingen hebben laten uitvoeren. De vooraf gecommuniceerde info over levering, installatie en facturatie is volledig nagekomen. De installatie is uitgevoerd door 2 zeer vakbekwame specialisten, echt harde werkers die zeer netjes te werk gaan. Ze denken met je mee, wat tot een super resultaat heeft geleid!! Wij zijn er 100% tevreden mee.
Bij Warmtestore Kampen houdt de service ook na installatie niet op. Aangezien wij een rieten dak hebben werden er voor de verzekering adhoc aanvullende eisen gesteld aan de installatie van de houthaard. Omdat we dit uiteraard voor elkaar wilden hebben voordat we de haard in gebruik zouden nemen, hebben we deze aanpassingen laten uitvoeren. Ook hierin heeft Warmtestore een belangrijke rol gespeeld met de doorvoering van de aanpassingen, maar vooral in de communicatie en begeleiding richting de verzekeringmij. Het resultaat mag er echt zijn en we zijn er dus erg blij mee!
In welke plaats is de haard geïnstalleerd?
Zwolle