Wash-ME

Hurks

De tijden die zowel de wasmachine én de droger aangeven kloppen niet. Beiden waren véél te vroeg klaar. Bewust gekozen voor een extra lang droogprogramma van 1 uur. Na 45 minuten was de machine klaar maar de kleding helaas niet droog. Erg teleurstellend voor zoveel geld.
Tevens telefoonnummer opgegeven voor een sms waarschuwing 5 minuten voor einde programma. Geen SMS ontvangen.
Na mijn slechte review heeft het bedrijf direct contact met mij opgenomen. Excuses zijn aangeboden en tevens kreeg ik de mogelijkheid om, na het invullen van een formulier, mijn geld terug te krijgen. Het geld stond binnen 2 dagen op mijn rekening.
Ik ben zeer tevreden hoe ze met mijn klacht zijn omgegaan en de afhandeling daarvan. Dit heeft mij vertrouwen gegeven en zal nogmaals eens gaan wassen/drogen bij Wash-Me.

Reactie Wash-ME:

Wauw, bedankt voor je aangepast review, Hurks! 🀩 We waarderen het enorm dat hier de tijd en moeite voor hebt genomen. ✨
Bij Wash-ME is klanttevredenheid en een frisse was onze prioriteit, dus we komen graag met een oplossing. πŸ§ΊπŸ”„ We vinden het erg fijn dat je ons het vertrouwen en de kans hebt gegeven om het goed te maken, waarvoor dank! πŸ™
Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de chat op onze website: www.wash-megroup.com/nl-nl 🌐 We staan klaar om binnen 30 seconden op je bericht te reageren. πŸ’¬
We wensen je een prettige dag en hopen je snel weer te zien bij een van onze wasserettes. πŸ€—πŸ§Ό

Score voor Wash-Me: 3/5
Zou je ons bedrijf aanbevelen aan anderen? Nee
Woonplaats BAKEL
Wassen Γ©n drogen