Wastoren

Aannemingsbedrijf Vissers

Tsja hoe moet ik dat zeggen het ging niet helemaal zoals gepland zeg maar .
Gebeld met de transporteur datum af gesproken voor levering.
Gebeld 2 dagen voor de levering als ze wisten hoe laat die dag .
Kreeg te horen als je rond 8.00 veld dan hebben we een planning.
Prima ik bel de betreffende dag op om 8.00 hoe laat in welk tijds vak .
Kreeg ik de melding dat er niet geleverd wordt omdat ze de wastoren al aan iemand anders door hadden verkocht ????? Pardon.
Nou omdat ze niet willen dat het te lang in de opslag blijft liggen ivm schade oké ?
Maar dan hadden ze toch eerst met mij dat moeten overleggen het had ook eerder geleverd kunnen worden had ik het zelf op kunnen slaan.
Wanneer komt nu de nieuwe en hoe lang wisten ze dit al .?
Hadden ze toch een nieuwe rond de datum kunnen leveren .?
Ik weet niet hoe lang levertijd er op zit via de site 2a3 weken.

Ik heb hier te maken met schilders die niet verder kunnen en nu .

Hij is wel gekomen maar einde van de week
Na veel bellen heen en weer gelukkig .
Klant blij schilder wat minder .

Maar goed product prima ??

Reactie Wastoren:

Beste meneer Vissers, Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Inderdaad erg vervelend dat het zo is gelopen. Zoals u weet hebben wij tweeën veel contact samen gehad om dit probleem zo goed mogelijk voor u op te lossen. Ik begreep toen van u dat u de eerste levering had tegen gehouden omdat u er toen niks vanaf wist en geen ruimte had voor de opslag. Vandaar dat het toen naar iemand anders is gebracht. Het is dus niet bij de eerste poging al bij iemand anders afgeleverd. Gelukkig hebben wij toen samen, na veel heen en weer bellen, een (voor op dat moment) zo goed mogelijke oplossing weten te vinden. Desondanks blijft het begrijpelijk dat dit niet de ideale ervaring voor u is geweest. Maar ik hoop dat u weet dat wij oprecht ons best hebben gedaan om het op te lossen. Tenslotte wil ik u bedanken dat u, ondanks deze ervaring, ons wel zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Babette

Score voor Wastoren: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Wastoren