Ervaring met het bedrijf is prima, alleen jammer dat er geen installatie service geboden wordt.
Reactie Wastoren:
Beste Mark, Hartelijk dank voor het delen van uw eerlijke ervaringen met ons. Vervelend om te lezen dat u de installatie van de kasten als zo lastig heeft ervaren. Omdat het voor ons logistiek (nog) niet haalbaar is om een installatie service op te zetten, hebben wij een andere strategie gekozen, namelijk een samenwerking met vele Hubo, EP en Expert retailers. Zij verkopen ook onze kasten en bieden daar vaak ook een montage service bij. Hierdoor kunnen de mensen die dat graag willen alsnog een installatie service erbij krijgen :) Denk dat dit in uw geval ideaal was geweest; maar is nu een beetje mosterd na de maaltijd. Ik hoop dat u ondanks deze ervaring; wel kunt genieten van het eindresultaat. Als u nog twijfels heeft over de opbouw; bel ons gerust! We kijken graag met u mee en delen altijd advies over hoe wij denken dat u de kast nog anders en/of beter kunt installeren. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Babette - team Wastoren