De panelen zijn van mindere kwaliteit. Voorbeeld :Bij inschroeven in de panelen komen er stukken af , barst snel. Het is geen duurzaam materiaal. De platen zijn niet gelabeld met nummer ofzo waardoor je moet zoeken naar de juiste plaat en veel tijd verliest. De verpakkingen zijn ook veel te zwaar ingepakt sommige meer dan 25 kg. Er zijn geen extra schroeven voorzien . De handleiding is ook niet up to date: voorbeeld andere type schroef of type scharnier dan afgebeeld . Bij aaneengesloten kasten zoals wasmachine en droogkast naast elkaar is er geen opening voorzien om kabels of leidingen door te steken. Er zijn ook geen voorzieningen om ervoor te zorgen dat wasmachine blijft staan in de kast en heeft dus te veel ruimte. Het latje vooraan houdt wasmachine wel tegen maar niet de bewegingen langs de boven- en zijkanten.
Reactie Wastoren:
Beste Steven, Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen met ons. Zojuist heb ik gelijk contact met u opgenomen om te overleggen hoe we het ea nog kunnen oplossen en om u uit te leggen hoe u het beste de kast waterpas kan stellen zodat de machine goed op zijn plek blijft staan. In mijn uitgebreide mail ligt ik het ea toe, maar ik kan mij ook goed voorstellen dat het telefonisch wellicht beter over komt. Hopelijk kunnen we met elkaar in contact komen, om ervoor te zorgen dat u toch tevreden wordt over het eindresultaat, dit vinden wij erg belangrijk! Ik verneem graag van u. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Frédérique - team Wastoren