Sergio Kappel

Algemeen

Ik was op zoek naar een serieuze router voor thuis, die glasvezel snelheden aankan. Ik wilde de overstap maken van Asus wifi routers, naar prosumer apparatuur. Ik heb van Ubiquiti gehoord maar altijd de gedachte gehad dat hun hardware duur was.

Een kleine zoekaktie op tweakers.net en op google.nl en kwam terecht bij Wifihouse.nl. De website ziet er fris uit en wat belangrijk is: De voorraad indicatie werkt! Je weet van te voren of een product te volgende dag geleverd gaat worden.

Ik heb de router op 14-5-2014 om 16:30 besteld en op 15-5-2014 om 09:30 kwam de router binnen.

Prima service en ik ga meer vrienden en klanten naar Wifihouse doorsturen.
Verzending

De edgerouter is met PostNL gestuurd. Ik kreeg netjes een track and trace code in de mail.
Aftersales

De edgerouter lite is in drie maanden tijd overleden. Ik heb Wifihouse gecontacteerd en in overleg met hun, heb ik een RMA procedure gestart. Wifihouse heeft een retour verzendlabel voor me aangemaakt waardoor ik kosteloos de edgerouter naar hun kon sturen. Binnen drie werkdagen heb ik van Wifihouse te horen gekregen dat mijn edgerouter overleden was.
Wifihouse stuurt mij een nieuwe edgerouter toe en zij gaan verder de kapotte edgerouter bij Ubiquity claimen.

Al met al een uitstekende service van Wifihouse, waarbij de klant uitstekend geholpen wordt.

-Snelle levering
-Goede aftersales support en RMA procedure
-Kennis van zaken

Score voor WifiHouse.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja