Erik

Een email gehad ter bevestiging van de aanmelding. Daarna telefonisch contact gehad, dat ze voor ons aan de slag gingen. Vervolgens nooit meer iets gehoord.... Na 3 weken niets gehoord te hebben, zijn we naar de site van de ANWB gegaan. Die hebben ook een inkoopservice. Binnen 2 dagen via de ANWB verkocht tegen een prima prijs.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Beste Erik,
Onze welgemeende excuses voor deze miscommunicatie. Uiteraard zijn wij blij voor u dat u alsnog uw auto heeft kunnen verkopen tegen een prima prijs. Na ons goede en duidelijke gesprek is er bij ons niet het idee ontstaan dat wij nog voor u aan de slag moesten; verwachtingen en mogelijkheden lagen voor ons te ver uit elkaar. Deze gesprekken zijn opgenomen en door de bevoegden teruggeluisterd. U lijkt ook vriendelijk af te sluiten met begrip en indien de verwachtingen zouden worden bijgesteld zou u weer contact met ons mogen opnemen en indien er toch meer mogelijk was zouden wij het u laten weten. Nogmaals excuses voor deze miscommunicatie. Met vriendelijke groet, Team: Wijverkopenuwautowel

Score voor Wijverkopenuwautowel.nl: 1/5
Zou u ons bedrijf aanbevelen? Nee