H Stavast

Kwam hier om een auto met motorproblemen te verkopen. Voor een hele schappelijke prijs van mijn kant. Op zich een sympathieke benadering, tot ik erachter kwam dat mijn woorden in het uiteindelijke contract, zijn verdraaid!
Zo stond er bijvoorbeeld dat de auto een defecte turbo had, terwijl ik dit nooit heb bevestigd of ontkent. Ook stond er dat de auto ''rijdbaar'' zou zijn, terwijl ik toch echt duidelijk heb aangegeven dat ik, toen er witte rook uit de uitlaat kwam bij het gas geven, ik daarna geen kilometer meer met de auto zou rijden!! Dat noem ik niet bepaald rijdbaar, terwijl er nu wel in het contract staat dat ik dit zou hebben aangegeven!!
Tevens kloppen de beloftes mbt de koper niet. Mij werd verzekerd dat deze koper (Jeroen Gebbing, Autohuis Motorhuis Borne) zeer snel handelt en hij de auto vandaag of uiterlijk morgen zou ophalen. Toen ik hem echter contacteerde, nam hij zijn telefoon niet op, en toen hij uiteindelijk via whatsapp reageerde, ging hij er vanuit dat ik de auto zelf wel zou brengen (terwijl ik specifiek akkoord ging met een lager bod onder VOORWAARDE dat hij zou worden opgehaald). Ik ging hier niet mee akkoord dus hij zou ''morgen wel even kijken in de agenda''. Bij mijn tweede poging een afspraak te maken geeft hij aan mij ''ergens deze week'' te contacteren voor een afspraak. Dit terwijl ik eigenlijk akkoord ben gegaan om de beloofde snelle afhandeling, omdat ik volgende week met vakantie ga. Ik ben dus eigenlijk akkoord gegaan onder valse pretenties.

Score voor Wijverkopenuwautowel.nl: 3/5
Zou u ons bedrijf aanbevelen? Nee