Kim N

Door veel reviews te hebben gelezen kwam ik uit bij wijkopenuwautowel. Toen online alles ingevuld en werd daarop gelijk gebeld door Richard. Richard was duidelijk in zijn verhaal en vertelde stap voor stap wat er zou gaan gebeuren. Tijdens dit telefoongesprek voelde ik me vertrouwd en gehoord. De prijs die we hadden afgesproken is ook zonder problemen aan me betaald. De mensen die kwamen controleerde de staat van de auto, omdat ik eerlijk alles had aangegeven (ook de gebreken). Hadden ze er niets op aan te merken. Het waren 2 jonge vriendelijk ogende opkopers. Ze betaalde gelijk het afgesproken bedrag en gingen pas weg als de vrijwaring in mijnrdw inzichtelijk was. Een uur nadat de auto verkocht was, belde Richard mij nog om te vragen of de opkopers goed hadden gehandeld volgens afspraak. Want voor hem is het ook belangrijk dat alles word nagekomen zoals afgesproken is. Mijn gevoel zat goed en daarom wil ik aan een ieder laten weten dat ze eerlijk zijn en niet hoeven te twijfelen. Ik raad ze daarom ook aan een ieder aan. Bedankt voor alles. Oja, omdat ik druk met werk was, hebben ze mijn auto thuis opgehaald zonder dat dit ten koste ging van de prijs! Als ik meer sterren kon geven had ik dit gedaan!

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Van een reactie als deze worden wel wel even stil! Dank voor de prachtige woorden, ontzettend fijn om te lezen dat u een hele goede ervaring heeft gehad met onze service. Mocht u in de toekomst onze service weer nodig hebben, dan weet u ons te vinden, Richard en de rest van het team staan voor u klaar! Dank voor deze review :-)

Score voor Wijverkopenuwautowel.nl: 5/5
Zou u ons bedrijf aanbevelen? Ja