Karinweyts

Prys afgesproken met verkoper keurt heel de auto af uur later wor er 3000 minder geboden myn man trapt erin nou zitte we er aan vast en moete m voor minder wegdoen anders moete we 15 procent betale en ook nog de auto zelf brenge verschillende keren gebeld mar geen poot om op te staan wy zitte er nou aan vast ik kei boos verschillende mense gesproken die byna t zelfde mee gemaakt hebbe het klopt ni wa ze doen oplichters zyn t ze neme ook op wa je zegt dus as we de auto ni verkopen sturen ze deurwaarder van my moge ze stikke in de auto wees gewaarschuwd trap er ni in

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Dag Karin,
Dank voor uw genomen moeite om uw frustratie te uiten. Het klopt dat de eerste verkoop van uw auto niet door is gegaan, helaas waren er best wat schades en mankementen die niet doorgegeven waren. Hierover zijn wij met uw man in gesprek gegaan en hebben de eerste verkoop geannuleerd. Daarna zijn wel alsnog op aangeven en akkoord van uw man, voor u aan de slag gegaan en hebben wij een nieuwe koper gevonden, die vanwege de schade, inderdaad die 3.000 euro minder wilde geven. Hier is akkoord op gegeven en deze tweede ronde hebben wij de auto nog steeds voor u mogen verkopen. Hier hebben wij geen dwang voor gebruikt en al helemaal niet een gedreigd met een deurwaarder. Wij hebben uw vraag (verkoop de auto voor ons) gewoon aan het aanbod (de dealer die 3000 minder wilde geven) gekoppeld. De situatie die u nu schetst is niet terecht. U geeft aan geen contact te willen, vandaar dat wij het dan hier maar doen.

Score voor Wijverkopenuwautowel.nl: 0.5/5
Zou u ons bedrijf aanbevelen? Nee