Vriendelijke reparateur. Alleen als je de baas er op attent maakt dat voor 2 minuten werk 59 euro toch wel heel erg veel geld is, blijft hij niet vriendelijk aan de telefoon en is hij absoluut niet professioneel!! Jammer dat als je iets op een normale manier wil oplossen dat er niet geluisterd word naar je verhaal en geen tegemoetkoming gemaakt kan worden..
Reactie Witgoed.website:
Goedemiddag Jordy,
Bedankt voor je review. Helaas niet zo positief! We hebben contact gehad hierover. Er is ook direct actie ondernomen richting de desbetreffende monteur, aangezien wij ook niet gecharmeerd waren van zijn attitude. Laat het een goede waarschuwing voor de monteur zijn. Bij een volgend voorval zullen er consequenties zijn.
Wij kunnen ons daarbij ook goed voorstellen dat het met 2 minuten werk wel erg rauw op je dak komt als er €59,- dient afgerekend te worden. Echter is een diagnose in sommige gevallen erg snel gedaan, waardoor u zich alsnog enigszins bekocht kunt voelen.
Echter wanneer je bereidt bent om de machine zelf langs te brengen zullen de kosten aanzienlijk goedkoper zijn. De tijd van onze specialisten is kostbaar, daarvoor hopelijk je begrip.
Hopende je hierbij nogmaals voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke witgroet,
Team Witgoed.website