Zeer slecht bedrijf niet hier je auto leasen, kopen of huren…
Als het-5* had invullen was dat bij deze gedaan!!
Na meer als 8 jaar klant ben ik niet meer om te spreken over dit bedrijf, wat ooit zo goed was hoe slecht en walgelijk het nu is nu ze zo groot zijn aan het worden!
Ze zijn heel goed en heel aardig en ook aanwezig zodra het contract tekent.
Alleen daarna is er niemand meer en sta je er alleen voor..
Zakelijke lease contract als wurg contract met wittebrug dat kunnen ze je aanbieden.
Niet aan beginnen zowel lease ,huur en koop kan je dit bedrijf maar beter tegenwoordig overslaan.
De lease is heel duur en als je dan problemen heb met je nieuwe wagen dan is wittebrug niet thuis..
Tot twee keer toe stil gestaan in het buitenland door computer problemen van de wagen.
En wittebrug zegt dan dat je eigen probleem is.
Ze zijn heel goed in het afschuiven en naar andere wijzen om maar niet het probleem op te pakken en je te helpen met de situatie om tot een oplossing te komen.
En zodra je dan ook nog kosten moet maken in het buitenland is ook alles voor je eigen rekening ook al ben je allrisk verzekerd en staat er in de Peugeot assistence documenten dat alles wordt vergoed.
Ook bij de Peugeot assistence deugt het voor geen meter, want als ik dan me dossier gaat opvragen is die in keer verdwenen, het dossier bestaat immers niet volgens hun dat terwijl ik een dossier nummer van ze heb.
Peugeot assistence en wittebrug zullen dus ook alles dien om maar niet de verantwoordelijkheid te nemen.
Wel is het bedrijf heel goed in het halen en graaien mentaliteit, net als al die andere grote bedrijven.
Wil je het ouderwetse gevoel hebben van een lease maatschappij waarbij je ontzorgd wordt en goed behandeld worden terwijl je veel kosten uitgeeft voor een voertuig.
Dan moet je hier niet meer zijn!!
U bent gewaarschuwd mensen lees de recensies op trustpilot ook maar goed door de verhalen spreken allemaal voor zich..
Ik kan hier zelf ook nog vele verhalen verder schrijven wat nog meer niet goed is, maar dit stuk is te kort om alles hier op te schrijven met de problemen die ik afgelopen jaar met dit bedrijf heb mee gemaakt.
Beter even verder zoeken naar wat kleinere lease maatschappij waar de klant nog wel koning is.
Zeer slecht bedrijf geworden en het ergste is nog dat ik 4 jaar vast zit met deze lui..
Reactie Wittebrug Lease:
Wij betreuren het te horen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening van Wittebrug Lease. Uw situatie is bij ons bekend, en wij gingen ervan uit dat deze inmiddels is opgepakt door Peugeot Assistance. Zoals eerder besproken, zijn wij als leasemaatschappij verantwoordelijk voor het mobiel houden van onze berijders. Toen u in het buitenland strandde, heeft u contact opgenomen met onze pechdienst. Uit het logboek van Eurocross blijkt dat u naar behoren bent geholpen en dat vervangend vervoer is aangeboden, wat door u is afgewezen.
Uw problemen met de Peugeot bedrijfswagen zijn in behandeling genomen door Peugeot en Peugeot Assistance. Het is gebruikelijk dat fabrikanten, waaronder Peugeot, garantie bieden en defecten binnen een vastgestelde termijn oplossen. Wij vinden het vreemd dat u heeft vernomen van Peugeot dat uw dossier is verdwenen. Wij zullen dit intern oppakken en contact opnemen met Peugeot Assistance voor meer duidelijkheid in deze zaak. Wij streven ernaar u binnen een week van een reactie te voorzien.
Wij doen ons uiterste best om u in deze kwestie van dienst te zijn. U bent van harte welkom om de situatie verder te bespreken op ons kantoor.