Voor meer dan 100,- besteld en van twee producten waren de batterijen leeg en moest ik meteen nieuwe batterijen kopen. Geen instructie bij de schakelaar hoe deze aan de powermax pro aan te sluiten.
Reactie WoningAlarm.nl:
Beste klant, door enorme drukte wat late reactie op u review. Erg vervelend dat dit zo gelopen is de batterijen zitten vanuit de fabriek bijgeleverd en het is voor ons helaas geen doen van elk te versturen product de batterijen te meten omdat dit probleem eigenlijk nooit voor komt.(ik heb u de volgende dag direct nieuwe batterijen toegestuurd) De aangepaste schakelaar was voorzien van de handleiding van KLIK AAN KLIK UIT. De koppeling van de schakelaar staat beschreven in uw handleiding van uw centrale. Ik heb voor de duidelijkheid de volgend tekst toegevoegd bij het product. LET OP! Dit product wordt aangesloten op de PGM aansluiting (zie handleiding van uw centrale) bij vragen neem contact met ons op.
Voor u helaas te laat. Voor ons weer een les. Aan onze overige reviews ziet u gelukkig dat dit een uitzonderingssituatie is. Vriendelijke groet, Eric van Spronsen