We kregen een mail dat we op een link konden klikken na 21.30 uur om te zien wanneer de spullen geleverd zouden worden.
Link werkte niet. Volgende dag bedrijf gebeld dat de levering zou verzorgen. Bedrijf wist van niets. Moesten contact opnemen met woon-discount. Die gebeld bleek dat ze de levering zelf verzorgde in ons gebied.
Heel vreemd dat je dan een link krijgt voor track en trace. Komt niet professioneel over.
snelheid van levering
Reactie Woon-discounter.nl:
Geachte meneer, mevrouw A. Bergen,
Wij proberen juist steeds betere service te verlenen aan onze klanten.
Het klopt dat u eerst een link krijgt vanuit ons systeem, wij kunnen namelijk nog niet al onze bestellingen zelf leveren. Vandaar dat alles eerst via het systeem verwerkt wordt en daarna halen wij onze route er tussen uit.
Wij sturen dezelfde dag onze klanten een mail dat de eerder verzonden track & trace link komt te vervallen. Zo ook naar u.
Wij brengen dan met meer zorg de bestelling naar onze klanten, en mijn collega is overal van op de hoogte dus kan op dat moment ook de vragen beantwoorden die de klant dan nog heeft.
Er wordt veel meer service geboden als wij zelf leveren, en er wordt netter om gegaan met uw aankoop.
Met vriendelijk groet,
Woon-discounter