Dat ik boos was en ben, ja klopt, het eerste waar je mee aankwam, was dat jullie 2 x reparatie moeten aanbieden, niet dat jullie er van begin af aan voor zorgen dat het goed gaat, nee, jullie sturen de rotzooi op, en zien dan pas of het goed is. Ik dien zorg te dragen voor de betaling, dat heb ik gedaan, en jullie voor goede afhandeling, nou, daar zitten flink wat verbeterpunten in. Jullie hebben mij ook een mail gestuurd of jullie bij de eerte levering van de bank, eerder mocht komen, daarop is geantwoord dat dat niet ging, later belde jullie, ik heb weer aangegeven dat dat niet ging, en wie staat er met z'n sjagrijnige porum om half 11 op de stoep, ipv na 2 uur??? Juist. Daarna verkeerde stoelen, chauffeur vertelde dat onze stoelen een dag eerder bij iemand anders verkeerd geleverd was, ik bellen, en jullie logen me voor dat ze nog bij fabrikant stond, ik gezegd dat dat niet zo was, dus jullie favoriete wellesnietes spelletje gingen jullie spelen, wat blijkt, ik had weer gelijk, dat tafelblad werd netjes geregeld met een medewerker van jullie, er komt een nieuw blad, nou, top dachten wij, het kan dus toch wél goed gaan met jullie, dat was van korte duur want zat een deuk in het blad, mij een zorg wiens schuld dat is, maar wij zitten ermee. En ja, dat ik dan pissig aan de telefoon ben en eigenlijk de hele mieterse zooi terug wil brengen op een minder leuke manier, ja, dan ben ik klaar met zo'n bedrijf. We werken ons kapot en sparen ons suf om die 5000 euro bij elkaar te krijgen sorry, 6400 en ik heb er een pesthekel aan als jullie dat behandelen alsof het een ouwe schoen is. Aanstaande vrijdag komen jullie weer voor dat blad en ik hoop dat jullie mij gaan verbazen en dit keurig afhandelen. We zijn het zo langzamerhand spuugzat om de hoofdrol te hebben in deze slechte aflevering van gtst.
Reactie Woonrijk Langedijk:
Wim Bouwers beveelt Woonrijk Langedijk aan: "ondanks eerdere problemen is uiteindelijk nu alles opgelost, het kostte wat moeite maar alles is nu naar tevredenheid. ook dát moet vermeld worden, vind ik"