Zeeer zeer slecht bank gekocht bij woonsquare Eindhoven Opgehaald uitgepakt binnen gezet in eerste opzicht precies wat we hoopte lekker hard goede bank maar 1 van de rugleuning kussens lijkt een andere vulling te hebben 10 keer zachter. Contact per direct opgenomen met de winkel .... het antwoord van Jomanda woonsquare hier werken helderziende mensen de bank is geleverd en hun personeel is zeer kundig zelfs zo kundig dat hij door de telefoon kan waarnemen dat het kussen 10 keer zachter is en dat het geleverd is binnen de CBW voorwaarden..... dat accepteren we niet bellen met hoofdkantoor rijen ze hangen gewoon op door naar filiaal Eindhoven inmiddels furieus daar zelfs nog op de bank gaan zitten het showroom model van de gelijkwaardige bank zelfs die rugleuning daar als showmodel is 10 x harder als onze splinternieuwe bank met 1 slecht rug kussen winkelmedewerker daar plant afspraak in met service monteur belachelijk dat was namelijk het enigste wat we vroegen kom even langs kunt u het zelf concluderen. Maar misschien is het wel dat de bank in 1 keer betaald is. En niet in termijnen raad iedereen aan hier niet je geld naartoe te brengen want als er iets is moet je belachelijk veel in de strijd brengen voor je gelijk maar Is wel een mooie voor het tv programma kassa of zoiets dergelijks