Prettig geholpen, pas bij het afrekenen wordt verteld dat er € 150,-- bezorgkosten bijkomen. Wel netjes opgelost. Ons advies was om dat eerder te melden zodat je weet wat je in totaal moet betalen. Bij aflevering bleek dat 1 deel van het bankstel niet door de deur kon. Dit deel achtergelaten in de garage, gelukkig hebben wij een bedrijf aan huis dus was dit mogelijk, als je in een flat o.i.d. woont heb je toch een groot probleem. Met een aantal familieleden door een raam uiteindelijk naar binnen gekregen. De bezorgers wilden dit risico niet nemen (begrijpelijk). Misschien bij de aankoop vermelden dat sommige delen erg groot zijn? Bij de aankoop hebben we afgesproken dat i.p.v. chromen pootjes, er zwarte pootjes onder zouden zitten, dit ook op de koopovereenkomst laten zetten. Dit is helaas niet goed gegaan en zijn de pootjes toch chroom. Omdat het toch al een hele toer was om het bankstel binnen te krijgen, hebben we besloten om hier geen melding van te doen.