Wotex

Snelheid afsturen

Roald

Helaas heeft Wotex gekozen voor een leverservice met schrikbarend slechte klantenservice!
Hierdoor is van een levering de volgende dag, of evt, een dag later door een adrescorrectie, een langs slepend verhaal geworden, waarbij ik tot op de dag van vandaag nog steeds op een levering wacht. ook heb ik twee keer betaald voor een levering die nog niet gebeurd is. volgens de leverancier is het blijkbaar mogelijk om binnen 24 uur te zien dat de postcode niet juist zou zijn, maar daarna heeft deze twee weken nodig om de goederen aan Wotex te retourneren.
al zou je in Nederland het pakketje te voet terugbrengen, dan duurt dit nog geen twee weken. Geen idee waar in al die tijd de goederen blijven. ik ga ervan uit dat er dagelijks bij Wotex opgehaald wordt, dus waarom dit pakket dan niet mee terug kan, gaat mijn pet dan wederom te boven.
ik hoop dat de spullen die ik besteld heb snel terug komen bij Wotex, zodat ik ze misschien dan toch nog eens zou mogen ontvangen..... ik heb er tenslotte voor betaald.

klantvriendelijkheid van Wotex, helaas een zee teleurstellende keuze voor een extreem slechte en klantonvriendelijk pakketbezorger, die enkel uit is op extra geld te verdienen, ipv een poging te doen tot leveren, wat toch eigenlijk hun werk zou moeten zijn..... ik zou zelf voor een andere bezorgdienst gaan!!

dump de diep trieste "service" van dhl, voor een competente bezorgdienst!

Reactie Wotex:

Beste Roald,
Vervelend dat de bestelling niet naar wens is verlopen.
Doordat u de verkeerde adres informatie verstrekt heeft, is het geautomatiseerde gedeelte van DHL van slag geraakt.
Wij begrijpen dat de vertraging die hierdoor veroorzaakt werd niet wenselijk is.
Wotex heeft dit geprobeerd op te lossen door contact op te nemen met DHL.
Wij hebben u continu op de hoogte gehouden
Uiteindelijk hebben wij besloten niet langer te wachten op nieuws van DHL en hebben wij zorg gedragen voor een vervangende zending.
Uw ongenoegen uiten over deze uiterst vervelende manier van (niet) bezorgen, kunt u beter direkt doorgeven bij DHL. Deze hebben ook een beoordeling site.
Heel jammer dat u ons, in uw beoordeling hier op afstraft.
Team Wotex

Score voor Wotex: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
spanbanden