Product is niet wat ik verwacht had, goedkope kwaliteit en voor mij niet acceptabel om te gebruiken.
Juiste foto's plaatsen bij producten en geen hogere verwachtingen wekken door verkeerde foto's van andere producten te plaatsen met een veel betere kwaliteit.
Reactie Xenonjan:
Beste klant,
U heeft een aankoop bij ons gedaan en een review geschreven over onze shop, waarvoor nogmaals onze dank.
Reactiesnelheid: zeer slecht, u belde me 11 juni aan het begin van de middag op over een probleem met de levering, hier zou ik u over terugbellen, omdat ik afwezig was, aangezien ik later op de middag pas op kantoor was kon ik dit dus niet eerder.
Snelheid levering: Matig u heeft de bestelling 14:53 op 10 juni besteld en het product is 11 juni in de ochtend geleverd, ik vraag me af hoe dit sneller kan?
Info over verloop order: Zeer slecht U heeft de 10e de bestelling geplaatst en deze is ook direct verzonden waarna u ook de 10e een factuur heeft ontvangen. U heeft hem de 11e in de ochtend ontvangen, welke info had u graag gewenst?
Bestelgemak: Zeer slecht Xenon Jan heeft een one page check out, alles wordt op 1 pagina ingevoerd en besteld, wat is er ongemakkelijk?
After Sales: Zeer slecht De 11e heb ik u gesproken en aangegeven een nieuwe kabel te verzenden, deze is u direct toegezonden zonder er enige twijfel aan uw bewering werd gedaan (van de betreffende kabel waren allen juist in het magazijn maar blijkbaar de ontvangen niet?)
Informatie op de website: Ook slecht, bij het bestelde product stond duidelijk aangegeven dat er een ander product dan op de foto verzonden werd, de omschrijving klopte exact behalve de foto, de foto was van een kabel die 10 jaar geleden nog wel verzonden werd maar vanwege de slechte kwaliteit en problemen bij montage (vaste hoek van 90 graden in de kabel wat problemen leverde omdat deze vast is) vervangen door een beter alternatief.
Uiteindelijk heeft u voor 10,- 2x een kabel ontvangen, wanneer u niet tevreden was met de kabel had u ze ook retour kunnen sturen en de 10,- retour kunnen ontvangen?
Klantvriendelijkheid: Zeer slecht Hier ben ik me niet van bewust geweest en voor Xenon Jan is hier de vraag waarom is de klantvriendelijkheid als zeer slecht ervaren?
Wanneer u in de toekomst nog eens iets nodig heeft sta ik voor u klaar.