Aaldering

Zeer behulpvaardig en klantvriendelijk bedrijf!

Graag wilde ik mijn mistlampen van mijn Audi A1 2012 vervangen voor LED (zonder ballast) of andere kleur Halogeen omdat ik de kleur in mijn Xenon koplamp t.o.v. originele kleur mistlamp zo storend vond. Allerlei forums afgezocht naar iemand die dat al eens gedaan had en dus dezelfde LED besteld voor mijn mistlampen bij Xenon.nl echter bleek dat deze kleur na het plaatsen niet was wat ik gehoopt had. Ik heb de spullen retour kunnen sturen aangezien er een "niet te vreden, geld terug" garantie, dat is pas service! De zoektocht ging verder; toen hier maar een heleboel verschillende Halogeen lampen besteld met de gedachte; daar zit vast wel de goede bij en wat niet goed is stuur ik terug. Na de bestelling geplaatst te hebben werd ik gebeld met de vraag waarom ik zoveel lampen bestelde. Dit verhaal uitgelegd en toen uitgebreid advies van hun gekregen welke lampen ik moest hebben. Uiteindelijk is de order aangepast, maar 1 set geleverd en wordt het bedrag van de niet geleverde lampjes netjes teruggestort. Eenmaal de lampjes ontvangen waren deze helemaal naar mijn zin zonder er dus veel andere lampjes voor geplaatst te moeten hebben zoals eerst de bedoeling was. We hebben afgesproken dat ik foto's zou maken van de kleur van de lampen in mijn auto zodat ze dit op hun site kunnen plaatsen om andere mensen mijn traject te besparen. Kortom, prima bedrijf!

Score voor Xenonlamp.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja