Prima snelle service. Ergens heb ik de bevestiging van mijn volledige bestelling gemist. Ik begrijp dat ik dit zelf moet aanvinken?
De uitgebreide toelchting nav mijn feedback is dan wel zeker wellicht terecht, maar ik was werkelijk verbaasd dat ik na een feedback vanuit mijn gevoel op deze manier feedback terugkrijg. Het kwam op mij zeker helder over maar het voelde allerminst echt klantvriendelijk.
Reactie Xitin Beads:
Dank je wel voor je feedback. Ik wil graag ingaan op je verbeterpunt. Ik heb je inderdaad een mail gestuurd naar aanleiding van de vorige feedback omdat je op een aantal punten een lage score had gegeven. Zoals reactiesnelheid, klantvriendelijkheid en info over het verloop van je order. Het is geen feedback die je terug kreeg op jouw feedback, maar een reactie met een vraag om een toelichting zodat wij kunnen kijken of we iets kunnen verbeteren en omdat er op 2 punten waar ik wel goed aan heb voldaan, laag werd gescoord. De mail is zakelijk geschreven, maar absoluut niet klantonvriendelijk. Ik maak uit je verhaal op dat je het klantonvriendelijk vond dat je een mail kreeg met de vraag of je de lage scores wilde toelichten. Helaas heb ik geen toelichting mogen ontvangen waardoor het lastig is om iets te kunnen verbeteren. Wel zie ik dat je de reactiesnelheid van ons hebt aangepast in je feedback omdat wij binnen 3 kwartier op je vraag hebben gereageerd met een uitgebreid verhaal plus later nog een mail hebben doorgestuurd met een antwoord van de leverancier op jouw vraag. En dat de score van de info over het verloop van de order is aangepast. Dank je wel voor deze herziening. Verder hebben wij in de mail toegelicht dat je wel informatie over het verloop van je order krijgt omdat er in totaal 3 en bij track & trace 4 mailtjes worden verzonden. Het kan zijn dat deze mailtjes in je spamfilter van je e-mail terecht komen. Je hoeft dus bij ons niets aan te vinken, maar als je in de spamfilter van je eigen e-mail kijkt, kun je daar wellicht de mailtjes vinden die wij je hebben gestuurd en deze als veilig markeren. Wij hebben geen invloed op hoe hoog de beveiliging van je e-mail account staat ingesteld. Dit is een instelling in je e-mailaccountdie je zelf kunt aan (laten) passen. Ik vind het jammer dat je mijn vraag om toelichting en uitleg over de mailtjes die je krijgt na het plaatsen van je bestelling als klantonvriendelijk beschouwt. Dit is absoluut niet anders te interpreteren dan een vraag om informatie waar het verbeterd kan worden en informatie van ons uit hoe je de gemiste mailtjes in het vervolg wel in je inbox kunt krijgen.